Fremad Amagers anfører Lukas Engel er blandt de udtagne til U/21-landsholdets to kommende kvalifikationskampe mod Ukraine og Nordirland. Det er første gang siden 2001, at Fremad Amager har en spiller på et dansk landshold.

U/21-landsholdets cheftræner Albert Capellas har udtaget Fremad Amagers Lukas Engel til de to kommende kvalifikationskampe mod henholdsvisUkraine og Nordirland. Det stod klart, da truppen mandag middag blev offentliggjort.

Lukas Engel er udtaget sammen med følgende spillere:

Oliver Christensen, OB
Peter Vindahl Jensen, FC Nordsjælland
Frederik Alves Ibsen, Silkeborg
Lukas Klitten, AaB
Mads Bech, Brentford
Mads Roerslev, Brentford
Rasmus Carstensen, Silkeborg
Sebastian Hausner, AGF
Victor Nelsson, FC København
Gustav Isaksen, FC Midtjylland
Jacob Lungi Sørensen, Norwich
Jacob Bruun Larsen, Hoffenheim
Mads Emil Madsen, LASK
Magnus Kofod, FC Nordsjælland
Mikkel Damsgaard, Sampdoria
Morten Hjulmand, Admira
Nicolas Nartey, Sandhausen
Anders Dreyer, FC Midtjylland
Carlo Holse, Rosenborg
Emil Riis, Randers
Jonas Wind, FC København

Landsholdsudtagelsen gør, at Fremad Amager dermed må se bort fra angriberen i holdets sidste træningskamp søndag den 6. september mod Hvidovre, idet landskampene spilles fredag den 4. september (Ukraine) og onsdag den 9. september (Nordirland).

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.