20-årige Emmanuel Toku har forlænget kontrakten med Fremad Amager, så den løber til og med sommeren 2023. Den ghanesiske midtbanespiller har foreløbig spillet 19 kampe og scoret tre mål i den blå Fremad Amager-trøje.

Emmanuel Toku kom til Fremad Amager i sommeren 2019, og fik debut 0-2-nederlaget til Hvidovre i Sundby Idrætspark sidste efterår. Sidenhen er det blev til yderligere 18 kampe for klubben, hvor ghaneseren efterhånden er fast mand.

»Det betyder rigtig meget for mig – jeg er så glad. Jeg vil gerne takke Valli (Azrudin Valentic – red.) og trænerstaben, der har gjort rigtig meget for at udvikle mig«, siger Emmanuel Toku til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Flere fans har rost mig efter kampene, og deres støtte betyder meget for mig. Familie og venner hjemmefra er stolte af mig og min udvikling, og de giver mig altid en stor opbakning«, fortsætter midtbanespilleren, der har forlænget med tre år.

»Med en ny kontrakt i klubben, er jeg kun endnu mere motiveret, og vil arbejde hårdere for at udvikle mig. I den kommende sæson vil jeg fortsætte udviklingen og hjælpe holdet til sejr hver kamp i jagten på en oprykning«, afrunder Emmanuel Toku.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic er glad for forlængelsen med Toku.

»Toku har virkelig arbejdet hårdt for at udvikle sig. Han er en sympatisk og glad ung spiller, der har meget respekt for sine medspillere«, lyder skudsmålet fra cheftræneren til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Både til træning og under kampene har han formået at hæve sit spil, og mister sjældent bolden. Han er en vigtig spiller, vi ønsker at beholde så længe som muligt, og det er en vigtig forlængelse«, afrunder “Valli”.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.