Fremad Amager har forstærket sig med nordmakedonske Mario Mladenovski. Den 19-årige forsvarsspiller kommer til klubben fra Vardar i hjemlandet. Mladenovski er desuden noteret for en enkelt A-landskamp for Nordmakedonien.

Mario Mladenovski har senest spillet i Vardar i den bedste nordmakedonske række, hvor det blev til otte kampe i den forgangne sæson. Desuden fik Mladenovski landsholdsdebut, da Nordmakedonien tabte 1-2 til Østrig i sidste efterårs EM-kvalifikationskamp.

»Der er flere årsager til, jeg landede hos Fremad. Der er en god organisation i klubben generelt, og det kan være med til at udvikle mig yderligere«, indleder Mario Mladenovski til Fremad Amager Elites Facebook-side med kontrakten i hånden.

»Der er en meget professionel tilgang til forberedelse og udførelse på banen. Det er et stærkt setup, og det glæder jeg mig til at blive en del af. Som person er jeg meget målrettet. Jeg sigtede efter debut på landsholdet, og det fik jeg sidste år«.

»Jeg har store drømme og for at opnå de mål, skal der arbejdes stenhårdt. Jeg er ikke kun kommet her for at få en sjov oplevelse. Fremad Amager har valgt at satse på mig, og det skal jeg tilbagebetale hver eneste dag på træningsbanen«, siger Mladenovski.

»Kampene taler for sig selv. Der skal fight og intensitet på banen, og det vil jeg vise,” ”Jeg kan godt lide måden, der bliver spillet på i klubben. Det taktiske koncept passer til mig. Der er mange hurtige pasninger og meget bevægelse«, synes forsvarsspilleren og afrunder:

»Jeg kan bidrage med rigtig meget fight og godt duel spil. Jeg hader at tabe. Det er lige meget om det er en duel til træning eller i kamp. Ligaen virker meget fysisk præget, og det kommer til at passe fint til mig. Jeg glæder mig til mine første minutter i trøjen«.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic er også glad for tilgangen:

»Med tilgangen af Mario (Mladenovski – red.) har vi både styrket og lukket bagkæden. Vi har fundet en rigtig stærk spiller til bagkæden, hvor vi spiller med tre stoppere«, udtaler Azrudin Valentic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Hans kvaliteter kan man se i pasningsspillet, positioneringen og med hans hurtighed. Han er en høj spiller, der også kan bidrage til dødboldene i begge ender. Offensivt er han rolig på bolden, og kan samtidig skifte tempoet i en kamp«.

»Han er god både med korte og lange pasninger. Vigtigst af alt, får vi en rigtig sulten spiller ind på holdet, der har et stort ønske om at fortsætte sin udvikling«, afrunder Valentic om Mario Mladenovski, der får trøje nummer 2 i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.