Fredag middag blev der trukket lod til 1. runde af Sydbank Pokalen, hvor Fremad Amager indtræder. Holdet skal mødes vinderen af FC Randoms og B 1908, hvor vinderen findes førstkommende onsdag i Valby.

Onsdag den 26. august omkring klokken 21.45 udløses spændingen for Fremad Amagers kommende modstander i 1. runde af Sydbank Pokalen. Det sker, når fløjtet har lydt for sidste gang i den sidste kvalifikationsrunde forud for Sydbank Pokalen.

Fremad Amager kommer til at møde vinderen af FC Randoms, der til daglig frister en tilværelse i Serie 2, og B 1908, der er indplaceret i Danmarksseriens Pulje 2. Uanset udfaldet af kampen vil den kommende modstander have hjemmebanefordel.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.