Fremad Amager har udlejet den 29-årige midtbanespiller Valon Ljuti til HB Køge. Lejeaftalen er gældende for sæsonen 2020/21, der har haft svært ved at tilspille sig spilletid i Fremad Amager efter sin skadespause.

Efter 50 kampe i den blå trøje, må Fremad Amager undvære Valon Ljuti i den kommende sæson. Midtbanespilleren er blevet udlejet til HB Køge i håbet om mere spilletid. Et skifte, som Fremad Amagers cheftræner gerne have været foruden.

»Det er ikke nemt at give slip på Valon (Ljuti – red.), der er en god spiller. Mit job er at forbedre holdet, og derfor skal man træffe nogle svære beslutninger«, forklarer Azrudin Valentic til Fremad Amagers Facebook-side.

»Der er kamp om pladserne på midtbanen, og det er ikke blevet til nok spilletid for Valon. Han skal spille hver kamp, og det er svært at finde plads til. Derfor får han muligheden for at spille hos HB Køge i den kommende sæson«.

»Vi er ærgerlige over at miste ham, men ønsker ham god vind med sæsonen«, afrunder Azrudin Valentic om Ljuti, der fik debut for Fremad Amager søndag den 16. september 2018 i 1-3-nederlaget mod FC Fredericia i Sundby Idrætspark.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.