Endnu en spiller forlader Fremad Amager. Fremad Amagers 30-årige anfører Mads Gabel har ønsket at skære ned på fodboldkarrieren for at få mere tid til familie og job og fortsætter således karrieren i 2. divisionsklubben Brønshøj.

Fremad Amagers 30-årige forsvarsspiller Mads Gabel kan, såfremt han kommer på banen i lørdagens kamp mod Vejle, se frem til sin 96. og sidste kamp for Fremad Amager, inden han skifter til Brønshøj. Tingbjerg-klubben ser frem til tilgangen af Mads Gabel.

»Mads Gabel er en stor profil, som vi får tilbage efter at han har spillet i Lyngby og Fremad Amager. Vi siger velkommen tilbage til en spiller, der spiller med stor energi og engagement«, fortæller Brønshøjs sportschef Thomas Ibsen til Brønshøjs hjemmeside.

»Han er også en ledertype, der har været anfører i Fremad Amager. Mads er en spiller, som vi venter os meget af«, udtaler Thomas Ibsen. Mads Gabel, der nåede at score tre gange for Fremad Amager, har underskrevet en et-årig aftale med Brønshøj.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.