Efter bare tre kampe og 65 minutter på banen i den blå trøje har Fremad Amagers 25-årige franske forsvarsspiller Louis Nganioni nu fået ophævet kontrakten med klubben, hvortil han kom fra bulgarske Levski Sofia.

Louis Nganioni fik debut i 2-1-sejren over FC Roskilde i Sundby Idrætspark sidste efterår, hvor han blev udskiftet i pausen af kampen. Sidste fulgte endnu to kampe i den blå trøje for franskmanden, der i alt har spillet 65 minutter for klubben i den næstbedste række.

»Louis og jeg har haft en rigtig fornuftig dialog omkring fremtiden. Det var en uholdbar situaiton for begge parter, og derfor var vi enige om at ophæve samarbejdet«, siger Fremad Amagers direktør Allan Ravn til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Jeg sætter stor pris på den professionelle tilgang fra Louis, og vi ønsker ham held og lykke med de kommende udfordringer«, fortsætter direktøren. Det vides endnu ikke, hvor Louis Nganioni fortsætter sin karriere efter tiden i Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.