Efter blot syv kampe mellem stængerne på to sæsoner er Sebastian John snart fortid i Fremad Amager. Reservemålmanden har kontraktudløb ved sæsonens udgang, og kontrakten bliver ikke forlænget mellem de to parter.

Sebastian John kom til Fremad Amager fra Viborg i sommeren 2018 og fik debut i 1-4-sejren over Hvidovre i pokalen. Det er sidenhen blot blevet til yderligere seks kampe mellem stængerne for John, der forklarer følgende til Fremad Amager Elites Facebook-side:

»Efter dialog med klubben er vi blevet enige om, at samarbejdet ikke skal fortsætte efter denne sæson. Det er en fællesbeslutning, og det er det bedste for begge parter. Jeg ønsker noget mere spilletid, og det er min vigtigste prioritet«, siger Sebastian John.

»Der er ikke noget konkret på plads for min fremtid endnu, men jeg håber, at finde en klub med mere spilletid for at få spilleglæden tilbage«, fortsætter målmanden, der blandt andet tog det afgørende straffespark i pokalkampen mod Lyngby i fjor.

»Det er en tid, der har budt på personlige op- og nedture. Pokalturneringen er det, der står mest klart for mig. Det var to fantastiske kampe mod Lyngby og Midtjylland. Det var en stor personlig sejr, når der ikke var mange spilleminutter i Ligaen«, synes John.

»Tiden har budt på mange vigtige bekendtskaber – både i form af holdkammerater og folk omkring klubben«, mener reservemålmanden, der trods den manglende spilletid i Fremad Amager kan tage noget med videre til den 24-årige målmands kommende klub.

»Trods lidt modgang, har det været en vigtig læringsproces at stå i sådan en situation uden spilletid i en længere periode. Det har styrket mig meget, og det vil jeg tage med mig. Tak til klubben og fansene for de to år på Amager«, afrunder Sebastian John.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.