Efter 0-2-sejren over Næstved på udebane, er Hvidovre klar, som det 11. hold til den kommende sæson i 1. division. Sidste hold findes mandag aften, hvor Hobro og Lyngby mødes i kampen om nedrykning. Lyngby fører 2-1 efter første kamp.

Søndag eftermiddag blev det en kendsgerning, at Hvidovre forbliver i landets næstbedste række, mens Nykøbing FC må tage turen ned i 2. division. Det sker efter Hvidovres 0-2-sejr over Næstved, mens Nykøbing tabte med samme cifre til Vendsyssel FF.

Efter den kommende lørdags hjemmekamp mod Vejle, venter en kortere pause for Fremad Amager, inden sæsonen 2020/21 sparkes i gang i anden weekend af september. På nuværende tidspunkt er 11 klar til den nye sæson, og de er som følger:

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.