Den 22-årige nigerianske angriber Samson Iyede er, efter endt lejeophold, vendt tilbage til Fremad Amager. Iyede blev i foråret udledet til belgiske Lommel med en købsoption, der dog ikke blev udnyttet på grund af corona-pandemien.

Nigerianeren er dermed klar til sit andet ophold i Fremad Amager. Samson Iyede skiftede i sommeren 2018 fra estiske Paide til Fremad Amager, hvor han fik debut i 2-2-remiset mod Lyngby i Sundby Idrætspark. Det er foreløbig blevet til 52 kampe og 14 mål i den blå trøje.

Det er imidlertid først i sæsonen 2020/21, at Fremad Amager får glæde af Samson Iyedes målnæse. Angriberen kan efter lejeopholdet i Belgien ikke blive registreret til kamp førend den nye sæson indledes i midten af august måned, men er dog med på træningsbanen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.