Efter snart to sæsoner i den blå trøje, får Ivan Stanic ikke forlænget sin kontrakt med Fremad Amager. Den 24-årige forsvarsspiller har foreløbig spillet 39 kampe og scoret et enkelt mål for klubben, som han forlader ved kontraktudløb.

Ivan Stanic kom til Fremad Amager i sommeren 2018 fra kroatiske NK Vitez, og fik debut i udekampen mod Hvidovre i august. En kamp, der sluttede 2-2. Stanic er blevet noteret for en enkelt scoring, da han blev matchvinder mod Næstved i slutningen af 2018.

»Min kontrakt står til udløb efter denne sæson. Jeg har været i dialog med klubben i en periode omkring fremtiden. Vi er enige om en afsked efter denne sæson, og det gav mest mening for begge parter«, fortæller Ivan Stanic til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Jeg er parat til at prøve mig af i en anden liga i udlandet«, synes kroaten, der har været glad for tiden i den blå trøje: »Det har været en stor oplevelse for mig. Både at spille hjemmekampene i Sundby foran Fremad-fansene og være en del af det her hold«.

»Jeg har fået mange gode venskaber, og jeg er meget glad for min tid i Fremad Amager. Det vil jeg altid huske tilbage på som en dejlig tid i min karriere«, afrunder Ivan Stanic. Forsvarsspilleren bliver dermed den anden afgang fra Fremad Amager denne sommer.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.