26-årige Thor Lange har snart spillet sin foreløbige sidste kamp for Fremad Amager. Forsvarsspilleren fortsætter sin karriere i 3F Superliga-klubben AC Horsens efter sommerpausen, hvor han genforenes med Jonas Gemmer.

Efter snart to sæsoner i Fremad Amager-trøjen med foreløbig 59 kampe og seks mål på CV’et, skifter Thor Lange til AC Horsens. Det sker på en fri transfer, da forsvarsspilerens kontrakt med Fremad Amager stod til at udløbe ved udgangen af den nuværende sæson.

»Jeg har været rigtig glad for min tid her på Amager, men nu hvor der kom en mulighed for at prøve sig i superligaen, så var det noget jeg ikke kunne sige nej til«, siger Thor Lange til Fremad Amager Statistik og er glad for den opbakningen han har fået omkring skiftet.

»Jeg er rigtig glad for all den positive feedback jeg har fået fra alle, der er glade i Fremad Amager efter offentliggøringen – det betyder meget«, afrunder Lange, der kan se frem til afskedskamp, når Fremad Amager møder Vejle i sidste runde i Sundby Idrætspark.

I AC Horsens genforenes Thor Lange med en anden tidligere Fremad-spiller Jonas Gemmer. Gemmer spillede 40 kampe for Fremad Amager fra 2017 til 2019, hvorefter han vendte tilbage til AC Horsens, som han repræsenterede inden skiftet til Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.