Forleden genoptog Fremad Amagers spillere træningen efter den ufrivillige pause, som følge af corona-situationen i Danmark. Om lidt over 14 dage går det atter løs, når sæsonen fortsætter i landets næstbedst række, NordicBet Ligaen.

I sidste uge gav statsminister Mette Frederiksen grønt lys til at den profesionelle sport kunne genoptages i Danmark. Det betød også, at klubberne i både Superligaen, men også i NordicBet Ligaen, atter kunne indkalde spillerne til træning.

Divisionsforeningen udsendte i aftes en plan over de kommende spillerunder, og det ligger nu fast, at Fremad Amager og Kolding IF mødes om 14 dage. Det endelige spilletidspunkt er endnu ikke klar, men forventes at foreligge i indeværende uge.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.