Fremad Amager har forstærket sig yderligere til sæsonens resterende kampe. Fredag hentede klubben den 19-årige svensker Kevin Höög Jansson fra Mjällby FF.

Svenskeren har været med i de to første træningskampe for Fremad Amager denne vinter. I seneste træningskamp mod HB Køge var Jansson tæt på at komme på tavlen på et frisparksskud.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic ser frem til at kunne gøre brug af Jansson:

»Vi bygger videre på tilgangen af de unge spillere, der har et stort potentiale. Det er en spiller, der giver os en anden dimension i det opbyggende spil«, siger cheftræneren til klubbens hjemmeside.

»Med sit venstreben, en stærk fysik og en god attitude får vi en spiller, der kommer til at passe godt i vores trupsammensætning«, fortsætter Azrudin Valentic. Jansson kan dække flere pladser.

»En alsidig spiller, der kan bruges både som venstre centerforsvar og defensiv midtbane som 6’er. Kevin har været en del af truppen i 10 dage som prøvespiller, og vi fik set, hvad vi havde håbet på«.

»Vigtigst af alt, viste han på de 10 dage, at han virkelig ville være Fremad-spiller. Det var en afgørende faktor, og vi ser frem til at få ham på holdkortet«, afrunder Fremad Amagers cheftræner.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.