Fremad Amager har hentet en markant forstærkning. Den nu tidligere Næstved-anfører Kristoffer Munksgaard skifter til Fremad Amager med øjeblikkelig virkning.

På transfervinduets sidste dag lykkedes det Fremad Amager at købe den 30-årige midtbanespiller Kristoffer Munksgaard i Næstved. Det er således en rutineret spiller, der skifter til holdet i blåt.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic er glad for forstærkningen:

»Det er en rigtig god forstærkning til vores hold. Munksgaard har samlet en imponerende erfaring henover de sidste mange år i landets næstbedste række«, synes Fremad Amagers cheftræner.

»Derudover har han været anfører for Næstved i de seneste år, og har været en afgørende spiller for dem. Han bliver en rigtig vigtig tilføjelse til vores trup og i omklædningsrummet.

»Med hans individuelle færdigheder vil han kunne bidrage med både mål og oplæg«, afrunder Fremad Amagers cheftræner, der dermed kan brug af Munksgaard på holdets træningslejr.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.