Fremad Amager fortsætter med at forstærke holdet til den igangværende sæson. Den franske forsvarsspiller Louis Nganioni er ny mand i den blå Fremad-trøje.

24-årige Louis Nganioni kommer til Fremad Amager fra bulgarske Levski Sofia og har spillet 39 kampe på de forskellige franske U-landshold. Nganioni har desuden spillet i Holland og Frankring.

»Jeg ved, at klubben har holdt øje med mig i lang tid, og det synes jeg var rigtig spændende«, indleder Louis Nganioni til Fremad Amager Elites Facebook-side med kontrakten i hus.

»Det er en rigtig interessant sammensætning af unge spillere i klubben fra forskellige nationer«, fortsætter den franske forsvarsspiller, der kom til klubben tidligere på ugen.

»Da jeg ankom til klubben onsdag middag, fik jeg mulighed for at møde staben og spillerne, inden kontraktforhandlingerne begyndte«, siger Nganioni og glæder sig over starten i klubben.

»Jeg var meget positivt overrasket over modtagelsen fra alle i klubben. Nu ser jeg bare frem til at få Fremad-trøjen på, og kæmpe alt hvad jeg har lært«, afrunder franskmanden.

Fremad Amagers cheftræner Azrudin Valentic er også glad for tilgangen.

»Det er ikke nogen hemmelighed at vi havde brug for ekstra power til defensiven«, forklarer Azrudin Valentic til samme medie og afslører, at franskmanden har været i kikkerten.

»Efter at have holdt øje med Louis (Nganioni – red.) i en periode, fik vi muligheden for at signe en god defensiv spiller, og det var oplagt for os at bringe ham ind«, fortsætter cheftræneren.

»Med hans kvaliteter får vi en god venstrefod, der kan bruges i opbygningen af spillet, samt en fysisk stærk spiller, der kan lukke af i venstresiden«, lyder skudsmålet fra Azrudin Valentic.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.