På transfervinduets sidste dag indkøbte Fremad Amager endnu en spiller. Nigerianske midtbanespiller Emmanuel David er således klar til at tørne ud i den blå Fremad-trøje.

Efter et par ugers prøvetræning i Fremad Amager nåede parterne til enighed. Det 18-årige nigerianske midtbanetalent kommer fra akademiet Ikon Football Acedemy i hjemlandet.

»Det er kæmpestort for mig«, indleder Emmanuel David til Fremad Amager Elites Facebook-side med kontrakten i hus. Jeg gik helt i stå, da jeg fik præsenteret kontrakten foran mig.

»Alt hvad jeg har kæmpet for, er endelig en realitet, og jeg kan ny kalde mig professionel fodboldspiller. Efter at have været her i et par uger, er jeg stolt over at have indgået en aftale«.

»Det er en helt anden virkelighed for mig, i forhold til hvad jeg er vant til. Selvom jeg har prøvetrænet i et par uger, starter det først for alvor nu«, afrunder den 18-årige nigerianer.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.