Fremad Amagers manager Olof Mellberg er blevet løst fra sin kontrakt med klubben. Svenskeren skal fremover stå i spidsen for Helsingborg i Allsvenskan.

Olof Mellberg kom til klubben i juli måned og nåede lidt over to måneder på posten, som manager for Fremad Amager. I alt stod svenskeren i spidsen for Fremad Amager i otte kampe.

»Jeg vil gerne takke staben, spillerne og fansene for en rigtig god tid i klubben«, forklarer Olof Mellberg til Fremad Amager Elites Facebook-side og er glad for opbakningen fra klubben ledelse.

»Derudover vil jeg takke ledelsen for et godt samarbejde og deres forståelse, i forbindelse med at kunne fortsætte karrieren i Helsingborg«, fortsætter Fremad Amagers nu tidligere manager.

»Jeg ønsker holdet det bedste, og tror at de går en spændende fremtid i møde«, afrunder Olof Mellberg. Dermed vender Azrudin Valentic “tilbage”, som cheftræner for Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.