Fremad Amager har udlejet tre spillere. Trioen Bilal Masaad, Soslan Lysenko og Anton Googe vil således være at finde i Avarta i resten af indeværende sæson.

På transfervinduets sidste dag har Fremad Amager valgt at udleje tre af holdets spillere. Bilal Masaad, Soslan Lysenko og Anton Googe er udlejet indtil 30. juni 2020, men kan tilbagekaldes.

Soslan Lysenko kom til Fremad Amager i sommeren 2018. Den russiske midtbanespiller fik debut i 4-1-sejren over Hvidovre i pokalen i fjor, og har foreløbigt spillet 12 kampe og scoret ét mål.

Landsmanden Anton Googe ankom til klubben i vinterpausen 2019. Angriberen, der har scoret én gang i ni kampe, fik debut i forårspremieren, hvor Fremad Amager tabte 0-2 til Nykøbing F.

En anden midtbanespiller, Bilal Masaad, fik debut for Fremad Amager i efteråret i fjor, i 2-0-sejren over FC Helsingør. Masaad er noteret for syv kampe uden scoringer for Fremad Amager.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.