Fremad Amager forstærket sig yderligere til sæsonens resterende kampe. Fredag hentede klubben den 19-årige ghaneser Emmanuel Toku fra Cheetah FC i Ghana.

Ghaneseren sad på bænken, da Fremad Amager fredag aften spillede mod Næstved i Sundby Idrætspark. Midtbanespilleren ser dog frem til at få debut i den blå Fremad Amager-trøje.

»Jeg har længe kendt til interessen fra Fremad Amager, og været i dialog med klubben flere gange«, indleder Emmanuel Toko til Fremad Amager Elites Facebook-side, og fortsætter:

»Der har været et par forhindringer i forhold til papirarbejdet, som endelig er på plads, og derfor kan jeg med stor glæde kalde mig Fremad-spiller«, fortsætter den 19-årige ghaneser.

»Jeg kommer lige fra de afrikanske U/20-mesterskaber, og er mere end klar til at få min debut på holdet. Jeg ser frem til at spille på min nye hjemmebane«, sammenfatter Toku.

Fremad Amagers manager Olof Mellberg ser også frem til at kunne gøre brug af det ghansesiske stjerneskud på ovalen, når der fløjtes til 1. divisionsbold i Sundby Idrætspark.

»Vi har fulgt, Emmanuel, i et stykke tid, og det er stort for os at kunne tiltrække endnu en ung spiller med en god fodboldmæssig baggrund«, kommentarer Olof Mellberg.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.