Fremad Amager fortsætter med at forstærke holdet. Klubben hentede mandag hollænderen Sven Blummel fra Den Bosch i den næstbedste hollandske række.

Den 22-årige midtbanespiller fulgte sine nye holdkammerater på nærmeste hold, da Fremad Amager søndag spillede 0-0 mod Skive med Blummel på lægterne i Sundby Idrætspark.

»Jeg er virkelig spændt på at pakke tasken, og starte et nyt kapitel udenfor Holland«, indleder hollandske Sven Blummel til Fremad Amager Elites Facebook-side med kontrakten i hus.

»Som offensiv spiller vil jeg selvfølgelig gerne kunne bidrage med mål og oplæg, og jeg vil kæmpe for at blive en del af startopstillingen«, fortsætter den hollandske midtbanespiller.

»Mit nuværende fokus er at tilvænne mig hurtigst muligt, og det tror jeg ikke bliver noget problem. Jeg har allerede fået et rigtig godt indtryk af trænerteamet og mine nye holdkammerater«.

»Det overbeviste mig om at skifte til klubben, og jeg ser frem til at møde Fremad-fansene«, afrunder Sven Blummel, der kan få debut i hjemmekampen mod Nykøbing FC på fredag.

Sven Blummel får nummer 14 i Fremad Amager.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.