Fremad Amager har forlænget med en af holdets bærende kræfter. Den 20-årige angriber Lukas Engel har sat sin underskrift på en forlængelse, der løber til 2022.

Lukas Engel kom til Fremad Amager i sommeren 2017 og fik debut i 2-0-nederlaget til Vendsyssel FF i sæsonpremieren. Det er efterfølgende blevet til 48 kampe og 12 mål i Fremad-trøjen.

»Projektet er endnu mere tiltalende, for hver dag der går. I sidste sæson beviste vi, at vi kan være med, hvor det er sjovt«, indleder Lukas Engel til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Vi var vanvittig tæt på at få to play-off kampe. Vores setup har taget et ekstra skridt opad her i sommerpausen og et skridt tættere på mit personlige mål; Fuldtidsprofessionel fodboldspiller«.

»Jeg er Ama’rdreng, og jeg trækker trøjen over hovedet med stolthed hver gang. Følelsen er usammenlignelig, og derfor var det også nemt for mig at forlænge kontrakten«, afrunder Engel.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.