Fremad Amager har hentet endnu en spiller. Den 19-årige midtbanespiller Felix Winther skifter fra de danske mester FC København til Fremad Amager på en fireårige aftale.

Felix Winther fik uofficielt debut for Fremad Amager, da han kom på banen med 27 minutter tilbage i sommerens sidste træningskamp mod HIK, på bekostning af Franco Atchou.

»Jeg er begejstret over at kunne vende hjem til øen og få muligheden for at spille i Fremad«, indleder den nu tidligere FCK-spiller Felix Winther til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Det er en stor mulighed, og jeg var ikke i tvivl om hvor min karriere skulle fortsætte. Jeg har trænet med i et par uger og spillet flere kampe for at vise mig frem. Det førte til en aftale«.

»Nu handler det om at få en god start. Jeg ser frem til at hive trøje nr. 4 over hovedet med Amager på ryggen, og selvfølgelig komme i aktion foran Fremad-fansene i Sundby«, afrunder Winther.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.