Fremad Amager har sagt farvel til fire spillere, der ikke har fået forlænget deres aftaler. Det gælder Lucas Ohlander, Marco Balck, Boris Saric og lejesvenden Emmanuel Okoko.

Lucas Ohlander kom til Fremad Amager i vinteren 2018 og fik debut i 2-1-sejren over Brabrand. I alt nåede svenskeren 36 kampe og 3 mål for Fremad Amager. Han fortsætter i Næstved.

Det blev til 17 kampe og 1 mål for Boris Saric, der kom til Fremad Amager i juli 2016. Saric spillede sin sidste kampe for Fremad Amager i april 2018, og har været i Næstved siden august 2018.

Marco Balck skiftede til Fremad Amager i sommeren 2018. Efter spilletid i pokalen mod Hvidovre blev midtbanespilleren udlejet til Avarta. Pokalkampen blev således den eneste i Fremad-trøjen.

På transfervinduets sidste dag i sommeren 2018 lejede klubben nigerianske Emmanuel Okoko. Det blev til tre kampe for Fremad Amager. Han er vendt hjem til nigerianske Royal Sporting Club.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.