Fremad Amager har forstærket angrebet med blot 19-årige Faris Zubanovic, der kommer til klubben fra FK Zeljeznicar i hjemlandet Bosnien-Hercegovina.

I sidste sæson var Fremad Amagers nye angriber særdeles målfarlig. På FK Zeljeznicars U/19-hold blev det således til 22 mål i 22 kampe, ligesom han også trænede med på klubbens førstehold.

»Jeg er rigtig glad for mit skifte til dansk fodbold, og ser frem til at tørne ud for Fremad Amager«, fortæller Faris Zubanovic til Fremad Amagers Elites Facebook-side.

»Der var flere bud på hvor min karriere skulle fortsætte, men efter at have talt med trænerteamet i flere omgange, var jeg ikke i tvivl om at sætte min underskrift på en aftale med Fremad Amager«.

»De seneste par uger har jeg haft muligheden for at undersøge klubben. Der er rigtig gode muligheder for spilletid til unge spillere, og det var afgørende for mit valg af klub«.

»Jeg er klar til at kæmpe for hver eneste bold, og jeg glæder mig helt vildt til at spille foran Fremad-fansene«, siger Faris Zubanovic, der kan få officiel debut i træningskampen mod Mjällby AIF.

Fremad Amagers nye manager Olof Mellberg ser frem til samarbejdet.

»Vi har fulgt Faris i et stykke tid, og han er en ung spiller med et stort potentiale. Vi tror, at han har alle forudsætninger for at blive en rigtig god 9’er på et højt niveau i fremtiden«, siger Olof Mellberg.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.