28-årige Valon Ljuti har forlænget sin kontrakt med Fremad Amager. Midtbanespillerens kontrakt stod til at udløbe pr. 30. juni 2019, men er nu forlænget til 30. juni 2021.

Valon Ljuti fik debut for Fremad Amager i 1-3-nederlaget til FC Fredericia i Sundby Idrætspark i efteråret. Det er sidenhen blevet til 25 kampe i den blå Fremad-trøje for Valon Ljuti.

»Jeg er glad og lettet over at få det hele på plads. Efter én sæson på Amager føltes det helt naturligt at forlænge mit ophold«, fortæller Valon Ljuti til Fremad Amager Elites Facebook-side.

»Det har været et godt år for mig personligt. Det samme kan siges om holdets præstation i den forrige sæson. Jeg tror rigtig meget på den her stamme, og det trænerteam som er bag os«.

»Der er et rigtig godt fundament til at fortsætte de gode takter i den kommende sæson. Jeg glæder mig til at få sparket sæsonen igang i Sundby Idrætspark«, afrunder midtbanespilleren.

Valon Ljutis nye aftale løber til og med 30. juni 2021.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.