Det blev til 28 minutter på grønsværen for Fremad Amagers færøske landsholdsspiller Heini Vatnsdal, inden han blev udskiftet i EM-kvalifikationskampen mod Rumænien.

Heini Vatnsdal havde fundet plads i startopstillingen blandt landstræner Lars Olsens 11 udvalgte og fra sin position på midtbanen kunne han se Ciprian Ioan Deac bringe Rumænien på 1-0.

Kort efter målet blev Heini Vatnsdal erstattet med Rogvi Baldvinsson. Dermed kunne Fremad Amagers færing notere sig for sin 11. A-landskamp hos de hvideblusede færinge.

De færøske miniputter var, som ventet, op mod overmagten i det rumænske og fra bænken kunne Heini Vatnsdal se Claudiu Keseru øge til både 2-0 og 3-0 for hjemmeholdet.

Færøerne fik dog reduceret inden pausefløjtet. Udeholdet fik tilkæmpet sig et straffespark og Vejle-spilleren Viljormur Davidsen svigtede ikke sine landsmænd fra ellevemeterpletten.

I anden halvleg fik George Puscas øget til 4-1 for Rumænien. Kampens sidste scoring.