Den 21-årige franske midtbanespiller Théo Chendri tørner ud for Fremad Amager de kommende to og et halvt år. Det stod klart på transfervinduets sidste dag.

Franskmanden kommer til Fremad Amager med ungdomserfaring fra FC Barcelonas U/17-, U/18- og U/19-hold, ligesom det også et blevet til en enkelt for den spanske klubs andethold.

»En fantastisk følelse at kunne få aftalen i hus, efter flere uger med hårdt arbejde, og en deadline der bare kom nærmere og nærmere«, siger sportschef Timur Daguev til klubbens hjemmeside.

»Vi har haft Théo Chendri i kikkerten i noget tid, og jeg fik bekræftet vores interesse ved mit seneste besøg i Frankrig«, fortsætter sportschef, der er glad for at kunne tilknytte franskmanden.

»En god forstærkning til holdet, og med en fodboldopdragelse på allerøverste hylde, bliver det spændende at få ham tilknyttet holdet«, erkender Timur Daguev med kontrakten underskrevet.

»Han har en god spilforståelse, et højt teknisk niveau og et sublimt overblik«, afrunder Daguev. Théo Chendri kan få uofficiel debut for klubben i lørdagens træningskamp mod FC Helsingør.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.