Fremad Amager har indgået en toårige aftale med 19-årige Bilal Masaad, der debuterede mod FC Helsingør i efteråret. Midtbanespilleren nåede fire kampe inden vinterpausen.

Bilal Massad fik debut i 2-0-sejren over FC Helsingør i oktober måned, hvor han afløste Pierre Larsen i kampens døende minutter. Siden blev det blandt andet til en halvleg mod Silkeborg.

»Jeg er selvfølgelig glad for at skrive under med Fremad Amager. Det er en stor klub og de spiller på et højt niveau«, lyder skudsmålene fra Bilal Massad til Fremad Amager Statistik.

»Der ud over er miljøet rigtig godt og derfor er det en dejlig følelse at være en del af øens hold«, synes den unge midtbanespiller, der også har gjort på det fælles U/19-hold, Amager Elite.

Fremad Amagers talentchef Michael Nyegaard er også glad for aftalen.

»Bilal er en intelligent, ung midtbanespiller. Han har imponeret flere mennesker omkring klubben siden sine første træningspas i 2017«, fortæller Michael Nyegaard til klubbens hjemmeside.

»Man kommer langt med hårdt arbejde, og det blev tilbagebetalt da Bilal fik sin debut mod FC Helsingør i efteråret. Vi tror på at Bilal kan komme langt med sin indstilling«, siger talentchefen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.