Efter 144 kampe og fem mål er Mike Mortensen nu fortid i Fremad Amager. Forsvarsspilleren og klubbens nu tidligere anfører skifter med øjeblikkelig virkning til Hvidovre.

Mandag middag blev kontrakten ophævet med Mike Mortensen, der ellers havde aftale med klubben til sommeren 2020. Den rutinerede forsvarsspiller har dog hurtigt fundet nye græsgange.

Blot få timer senere kunne Hvidovre meddele, at de har lavet en halvanden årig aftale med Mike Mortensen, der havde første træningspas med sine nye holdkammerater mandag eftermiddag.

Mike Mortensen fik debut for Fremad Amager i 3-1-sejren over Nykøbing FC i august 2014. Han har været glad for sin tid i klubben, som altid kommer til at være printet i hans bevidsthed.

»Jeg forlader Fremad Amager, men klubben vil altid have en stor plads i mit hjerte, og jeg ønsker kun det bedste for alle i og omkring klubben«, siger Mike Mortensen til Fremad Amager Elite.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.