Fremad Amager Statistik fangede de to målscorere Jabar Sharza og Lukas Engel samt Thor Lange efter onsdagens 2-5-nederlag til FC Roskilde i Sydbank Pokalen.

Der var fuld spilletid til Jabar Sharza og Thor Lange i henholdsvis Fremad Amagers angreb og forsvar, mens Lukas Engel afløste kroaten Ivan Stanic i starten af anden halvleg.

»En skuffende indsats«

Jabar Sharza har virkelig fået gang i målnæsen efter sin skadespause. Han scorede til 2-4 i pokalkampen mod FC Roskilde, men kunne ikke forhindre nederlaget til hjemmeholdet.

»Jeg synes ikke det var en særlig god kamp fra vores side«, erkender Jabar Sharza til Fremad Amager Statistik, der nu er noteret for seks scoringer i denne sæson, heraf fire i Sydbank Pokalen.

»Vi spillede en rigtig dårlig første halvleg med alt for mange personlige fejl, og det gjorde at vi ikke rigtig kom til at spille som vi ville. Det blev vi straffet hårdt for«, påpeger afghaneren.

»Jeg synes dog at vi spillede en bedre anden halvleg, hvor vi skabte nogle gode muligheder, og fik scoret to gange. Alt i alt en skuffende indsats, vurderer Fremad Amagers topscorer.

»Vi er meget skuffede«

Lukas Engel er også begyndt at bidrage til Fremad Amagers scoringer i denne sæson. Den unge angribers 1-4-scoring mod holdet fra domkirkebyen var samtidig det andet mål i sæsonen.

»Det er selvfølgelig aldrig godt at komme bagud, og slet ikke efter kun 55 sekunder«, påpeger Lukas Engel, der ikke mener, at Fremad Amager nåede helt op på niveauet fra tidligere kampe.

»Selvom vi, i Hvidovre og hjemme mod Lyngby viste, at vi er i stand til at vende kampen, gik det ikke helt mod FC Roskilde. Allerede efter 0-1-målet var vi rystet«, mener Lukas Engel.

»Vi fandt aldrig rigtig det niveau, som vi ved vi skal nå, hvis vi vil vinde kampe. Desværre var vi bagud 0-3 til halvleg, og så var kampen vel i bund og grund lukket«.

»Efter 0-4-scoringen synes jeg faktisk, at vi fandt fodfæstet og havde vel momentum de sidste 25 minutter. Ret hurtigt kom vi på 2-4«, husker Lukas Engel, der havde håbet på flere mål.

»Med skarphed og koncentration, kunne vi vel også have reduceret yderligere. I stedet skete det eneste, som ikke må ske. De løb kontra og scorede igen«, kommenterer angriberen.

»Selvfølgelig er vi skuffede og ærgerlige over at vi “allerede” er ude af pokalen. Vi ved allesammen, hvor magisk der er i Sundby Idrætspark, når vi tager i mod hold fra for eksempel Superligaen«.

»Så ja, vi er meget skuffede, men vi har godt til dage til næste kamp, så vi må arbejde videre og genrejse os næste kamp mod FC Fredericia«, sammenfatter Lukas Engel.

»Vi lavde nogle dumme fejl«

Thor Lange spillede sin ottende kamp for Fremad Amager. Forsvarspilleren fik samtlige 90 minutter på banen, og var naturligvis skuffet over det manglende avancement i pokalturneringen.

»Det var en kamp, der var meget præget af dumme fejl. Det blev svært at komme tilbage fra 0-3«, erkender Thor Lange, der håber at skuden vender den rigtige vej i holdets næste kamp.

»Vi må tilbage til den form, som vi havde mod Silkeborg (Fremad Amager vandt 2-0 over Silkeborg – red.), for så skal der nok komme tre point mod FC Fredericia«, tror Thor Lange.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.