Lukas Engel og Jabar Sharza kom på måltavlen for Fremad Amager, der måtte se sig besejret af FC Roskilde med 5-2 i anden runde af Sydbank Pokalen.

Cheftræner Jan Michaelsen havde foretaget flere ændringer i startopstillingen. Den tidligere Viborg-keeper Sebastian John var atter med fra første fløjt i pokalen, men fik dog ikke hele kampen.

FC Roskilde fik en chokstart. Stationuret havde knap passeret det første minut, inden at gæsterne var kommet i front. Angriberen Emil Nielsen viste atter målnæse og FC Roskilde førte 1-0.

Yderligere scoringer
Der var mere tilbage i holdet fra domkirkebyen og i særdeleshed Emil Nielsen. Blot 16 minutter senere bragte FC Roskilde-spilleren sit hold yderligere i front med sin scoring til 2-0.

Fire minutter før pausen slukkede Nicolai Jessen formentlig lyset for hjemmeholdet, da han øgede til 3-0. Fremad Amager skulle dermed op og score minimum tre mål, men det lykkedes ikke.

I pausen måtte Fremad Amagers sidste skanse Sebastian John udgå med et trælår og det gav plads til holdets normale keeper Nicklas Dannevang mellem stængerne fra anden halvlegs start.

Dobbelt Jessen
Anden halvleg var 17 minutter gammel, da Nicklas Dannevang også måtte se sig passeret af en FC Roskilde-spiller. Atter var Nicolai Jessen sidste mand på bolden. 4-0 til FC Roskilde.

Forinden var Lukas Engel og Mads Gabel kommet på grønsværen på bekostning af Ivan Stanic og Soslan Lysenko. Førstnævnte fik efter 67 minutter pyntet på stillingen med sin 1-4-scoring.

Jabar Sharza pyntede yderligere på resultat, da han scorede til 2-4 med 12 minutter igen, men det var en stakket frist for hjemmeholdet, der ikke havde held til flere scoringer i kampen.

Til gengæld kunne FC Roskildes Emil Nielsen krone en god dag på kontoret, da han blev noteret for sin tredje scoring i pokalkampen. Med målet til 5-2, da stadionuret rundede 90 minutter.

5 sep 2018-17:15
Pausestilling: 0-3
Fremad Amager
2
FC Roskilde
5
Slut
(696)
Jakob Alexander Sundberg
Mål
67'
Kort
25'
Gult kort
88'
Holdopstillinger
Fremad Amager
Reserver
46'
3
fo
53'
10
an
53'67'
Træner
FC Roskilde

 

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.