DBU har udpeget Jakob A. Sundberg til at lede onsdagens pokalkamp i Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amager møder FC Roskilde. Der er kick-off klokken 17.15.

Fremad Amager skal forsøge at sikre sig avancement til tredje runde, når holdet onsdag aften møder FC Roskilde i Sydbank Pokalens anden runde. Det bliver Jakob a. Sundberg, der passer fløjten i opgøret.

På linierne får Jakob A. Sundberg følgeskab af de to liniedommere Danny Kolding og Simon Blond, der skal forsørge at lede kampen på bedst mulig måde.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.