Jabar Sharza scorede sit andet sæsonmål i 1. division, da den afghanske angriber var med i 2-0-sejren over Silkeborg. Fremad Amager Statistik fangede Sharza efter kampen.

Efter sin skadespause er Jabar Sharza for alvor kommet i gang. Søndag indledte han på bænken mod Silkeborg, men kom på banen i forbindelse med et straffespark til hjemmeholdet.

»Jeg synes vi spillede en god kamp og der var mange ting der lykkedes. Selvom vi blev presset i anden halvleg, spiller vi klogt i omstillinger og kom til nogen gode muligheder«, synes Jabar Sharza.

»Egentlig var jeg på vej ind på banen, men da der blev fløjtet til straffe, gik udskiftningen dog lidt hurtigere«, forklarer Jabar Sharza, der sammenlagt har scoret fem mål i indeværende sæson.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.