Pierre Larsen fik atter fuld spilletid, da Fremad Amager vandt 2-0 over Silkeborg søndag eftermiddag. Angriberen fik en snak med Fremad Amager Statistik efter sejren.

For sjette gang i indeværende sæson trak Pierre Larsen den blå Fremad Amager-trøje over hovedet, da han var medvirkende til de tre point over Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg.

»Det var en hård og fed kamp i et godt højt tempo og med en god opbakning på lægterne«, indleder Pierre Larsen, der fortsat har første scoring til gode, til Fremad Amager Statistik.

»Vi skabte en del chancer, og lignede et hold, som er ved at være spillet godt sammen. Vores presspil og kvaliteten, når vi har bolden, er nok det bedste vi har leveret i denne sæson«.

»Det var en mandfolke indsats, hvor vi kæmper for hinanden, klubben og de tre point. Det var en fortjent sejr«, mener Pierre Larsen, der også retter blikket mod en af holdkammeraterne.

»Der skal også sendes mange varme tanker til Jonas Gemmer. En vigtig spiller for os, som fortjente at få de tre point«, synes angriberen, der nu kan se frem mod pokalkampen på onsdag.
Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.