Med 1-0-sejren over Nykøbing FC fik Fremad Amager sæsonens første sejr i NordicBet Ligaen. Fremad Amager Statistik fangede Nicklas Dannevang efter kampen.

For første gang i indeværende sæson fik Fremad Amager tre point på kontoen. Det var samtidig den første kamp, hvor Nicklas Dannevang holdt buret rent for Fremad Amager i denne sæson.

»Det var en arbejdssejr, som blev sikret på defensive dyder. Vi fik ikke spillet til at flyde på en dårlig bane«, indleder Fremad Amagers sidste skanse Nicklas Dannevang til Fremad Amager Statistik.

»Vi stod godt nede bagved, og det var fantastisk med det første clean sheet i denne sæson. Jeg er sikker på, at det var det første af mange«, håber Nicklas Dannevang med et smil på læben.

»Vi skal nok få spillet til at flyde bedre, men lige nu havde vi brug for pointene«, afrunder målmanden, der sammen med de øvrige spillere kunne se Fremad Amager kravle over stregen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.