Fremad Amager Statistik fangede Markus Bay efter FC Roskilde-kampen i Sundby Idrætspark, hvor holdet måtte “nøjes” med 1-1 mod klubben fra domkirkebyen.

Markus Bay fik 79 minutter på banen for Fremad Amager mod FC Roskilde, inden den tidligere Viborg- og Ajax-spiller forlod banen til fordel for Pierre Larsen.

»En kamp, hvor begge hold ville og “skulle” vinde, men FC Roskilde fik først et mål, hvor vi lidt stod og sov i restforsvar på vores hjørnespark«, indleder Markus Bay til Fremad Amager Statistik.

»Det er selvfølgelig ikke godt nok. Vi kæmpede os tilbage, var bedst og skabte chancer«, fortsætter midtbanespilleren, der selv scorede sit første mål for Fremad Amager mod FC Roskilde.

»Der kom en bold ind i feltet, som de clearede halvt. Jeg kom først på andenbolden, ramte den godt og puttede den ned i hjørnet«, kommenterer Markus Bay omkring det udlignende mål.

»I anden halvleg synes jeg, at vi havde de største chancer, men formåede ikke at putte den ind, desværre. Jeg synes vi havde fortjent de tre point«, afrunder Markus Bay.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.