Før kampen mod FC Roskilde forlængede Lukas Engel sin kontrakt med Fremad Amager, men havde givetvis håbet på mere end enkelt point mod rækkens bundhold.

Lukas Engel spillede hele kampen for Fremad Amager, men uden at komme på måltavlen. Til gengæld kunne han se Markus Bay score det udlignende mål for Fremad Amager.

»Jeg synes, at vi gav for mange dumme chancer væk, og i bund og grund synes jeg også at det var os, der gjorde dem gode«, indleder Lukas Engel med kampen på behørig afstand.

»Vi smed mange dumme bolde og stod ikke helt så kompakt og sikkert, som vi skulle. Dog synes jeg igen, at vi steppede op i anden halvleg og dominerer den sidste halve time.

»Jeg synes også, at vi kom i nogle gode positioner både på siden af FC Roskilde-forsvaret, men også på kanten af feltet, hvor den sidste præcision i afleveringen manglede«, synes Lukas Engel.

»Vi er selvfølgelig skuffede over vi endnu ikke har fået sæsonens første sejr i 1. division. For os handler det fortsat om at klø på og følge op på de gode momenter vi har i løbet af kampen«, siger Lukas Engel.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.