Thor Søndergaard Lange har været fast mand i Fremad Amager siden tilgangen i sommer. Fremad Amager Statistik fangede forsvarspilleren efter 0-2-nederlaget til Viborg.

Der var atter fuld spilletid til Thor Søndergaard Lange, da han for fjerde kamp i træk spillede samtlige 90 minutter i Fremad Amagers forsvar efter at have siddet over i pokalkampen i Hvidovre.

»Jeg synes, at der var perioder i kampen, hvor vi gjorde mange gode og rigtige ting, men de var desværre for korte i dag til at vi skulle have mulighed for at slå Viborg«, synes Thor Søndergaard Lange.

»Der skal være lidt mere effektivitet og skarphed, så kan vi også score nogle mål. Vi må prøve igen på onsdag og der er heldigvis ikke længe til næste kamp«, sammenfatter forsvarspilleren.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.