Fremad Amager Statistik fangede Markus Bay efter søndagens 0-2-nederlag til Viborg på Energi Viborg Arena, hvor den tidligere Viborg-spiller fik 82 minutter på banen.

Efter fuld spilletid i de første tre kampe fik Markus Bay 82 minutter på banen i Viborg, inden han blev afløst af det montenegrinske fyrtårn Nemanja Cavnic, der fik de sidste minutter på banen.

»Vi startede egentlig fint, var godt med i første halvleg og havde noget store muligheder, hvor vi bliver nød til at være mere kyniske, når vi møder et hold som Viborg«, erkender Markus Bay.

»De (Viborg – red.) scorede lidt heldigt på en standardsituation«, kommenterer midtbanespilleren, der kunne se til at hjemmeholdet ikke kom yderligere på tavlen i første halvleg.

»I anden halvleg kæmpede vi videre, men formår ikke at putte den i mål, så der kunne komme spænding i kampen, og så var Viborg bare kyniske igen, da de scorede til 2-0«.

»Forskellen i dag var foran de to mål, hvor Viborg var skarpere idag«, erkender Markus Bay, der sammen med de øvrige spillere kan se frem mod FC Roskilde-kampen på onsdag.

Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.