Fremad Amager fangede Lucas Ohlander efter onsdagens 4-1-sejr over Hvidovre i første runde i Sydbank Pokalen, hvor Jabar Sharza scorede hattrick for Fremad Amager.

Svenske Lucas Ohlander var en af ni nationaliteter i startopstillingen hos Fremad Amager, og selvom der var mange sprogbarrierer, så lykkedes det alligevel for holdet på grønsværen.

»Det var en hård kamp. Der var mange nye spillere fra forskellige lande rundt om i verden og nogle gange er det en udfordring at kommunikere med hinanden«, indleder Lucas Ohlander.

»Vi viste, at vi gjorde det sammen som et hold, og at vi hjalp hinanden med et stærkt 4-1-resultat«, fortsætter den svenske midtbanespiller, der spillede hele kampen, til Fremad Amager Statistik.

»Vi er stadig tidligt i sæsonen, og det er en proces at kende hinanden både på og uden for planen, men det bliver bedre for hver dag«, synes Lucas Ohlander, der også fremhæver en spiller.

»I går synes jeg, at vi viste, hvor farlig vi kan være i vores kontraspil, når vi står godt på banen. Vi afgjorde kampen der, og “Jarbarinho” fik vist sin klasse«, siger Ohlander om tremålsskytten.

»Nu har vi vist, at vi både er farlige i kontraspillet, og at vi kan styre spillet med bolden. Fodbold handler om at vinde, så det er vigtigt med vindermentalitet, og at vi fortsætter i dette spor«.

»Vi er videre i pokalen og har allerede en ny kamp allerede på søndag mod Viborg«, afrunder Lucas Ohlander. Fremad Amager er dermed med, når der trækkes lod til anden runde i morgen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.