Fremad Amager Statistik fangede også Frederik Tønsberg efter pokalkampen mod Hvidovre, hvor Fremad Amager sikrede sig avancement i Sydbank Pokalen.

Der var fuld spilletid til Frederik Tønsberg i onsdagens pokalkamp mod Hvidovre. Selvom Fremad Amager vandt 4-1 på Kæmpernes Arena, var Frederik Tønsberg ikke tilfreds med defensiven.

»Jeg så egentlig kampen, som en forholdsvis åben kamp, hvor vi beviste at vores omstillinger især i anden halvleg var på et rigtig højt niveau«, indleder Frederik Tønsberg til Fremad Amager Statistik.

»Selvom vi var foran 3-0 og Jabar (Sharza – red.) spillede en fantastisk kamp, mener jeg stadig at vi gav for mange chancer væk i defensiven«, kommenterer den unge forsvarsspiller.

»Alt i alt en fantastisk kamp af Jabar og dejligt at vinde 4-1 ude mod Hvidovre«, afrunder Frederik Tønsberg, der sammen med de øvrige spillere kan se frem mod anden runde i pokalen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.