Fremad Amagers anfører Mike Mortensen er den spiller i truppen, der har været længst tid i klubben. Fremad Amager Statistik fangede kaptajnen efter Lyngby-kampen.

En af de rutinerede spillere i Fremad Amagers forsvar er 29-årige Mike Mortensen, der har været flere sæsoner i klubben. Han spillede atter samtlige 90 minutter i søndagens kamp mod Lyngby.

»Det var to vidt forskellige halvlege, hvor første halvleg for begge hold var lidt præget af mange fejl på det nye underlag, som spillerne lige skulle vende sig til«, indleder Mike Mortensen.

»Lyngby løste dog denne del bedst i første halvleg og fik lagt en pres på os som vi har svært ved at spille os ud af. Dog for vi løbet nogle fine omstillinger og får egentlig chancerne til at score i første halvleg.

»Anden halvleg har jeg et helt andet billede af kampen, hvor vi var meget bedre i vores boldomgang og fik skabt et hav af chancer«, fortsætter Mike Mortensen til Fremad Amager Statistik.

»Med lidt held og skarphed kunne vi nok have bragt os selv tilbage i kampen inden de desværre kom på 2-0 på en kontra jeg sætter igang, som ender med et straffespark«, siger anføreren.

»Vi viste for tredje kamp i træk en utrolig tro på at vi kunne komme tilbage og vi kæmpede til det sidste. Samson lavede et flot debutmål og forløsningen kom til sidst med Lukas Engels mål efter et indkast.

»Det er ærgerligt vi først fik udlignet så sent i kampen, da jeg mener vi havde dem helt nede i sækken de sidste 30 minutter og havde en masse store chancer og optræk til samme«, synes kaptajnen.

»Vi er også et nyt sammensat hold, som spiller en mere aggressiv og direkte spillestil, som tager tid at udføre i praksis, men vi har vist en stor udvikling over de 3 kampe der hidtil er spillet«.

»Forsætter vi udviklingen bliver det rigtig sjovt og forhåbentlig målrigt i Fremad Amager fremadrettet«, vurderer Mike Mortensen, der også var tilfreds med stemningen på tribunen.

»Opsummeret var det en besværlig første halvleg på den nye bane og en anden halvleg, hvor regnen hjalp spillet til at flyde noget bedre«, kommenterer Mike Mortensen.

»Vi skabte et stort overtag i spil og chancer og viste, hvor god bold vi kan spille. Alt i alt godkendt mod en Superliga nedrykker i tredje kamp med en ny spillestil«.

»En helt igennem fantastisk opbakning for alle fans. Det er godt nok lang tid siden der har været sådan en opbakning i Sundby Idrætspark«, fornemmer Fremad Amagers anfører.

»Tak til alle fans, det var en kæmpe fornøjelse hele kampen igennem«, afrunder Mike Mortensen.