Fremad Amager Statistik fangede Lukas Engel efter kampen mod Lyngby, hvor den unge angriber scorede sæsonens første mål, der samtidig sikrede holdet det ene point.

Han scorede to mål i den sidste træningskamp mod Helsingborg, og i de to første kampe har Lukas Engel været tæt på flere gange. Søndag eftermiddag lykkedes det endelig at komme på tavlen.

»Det første kvarter, havde vi det svært. Vi mistede mange dumme bolde, og gav for mange chancer væk. Jeg synes dog vi spillede os markant op til halvlegen, på trods af at vi kom bagud«, siger Lukas Engel.

»I anden halvleg synes jeg, at det bølgede lidt frem og tilbage, og lidt ærgerligt får de et straffespark og scorer, hvilket de fleste hold nok var blevet knækket af – men ikke os«, mener angriberen.

»En “kongekasse” af den nigerianske ørn (Samson Iyede – red.) kort efter deres 2-0 scoring satte os for alvor i gang. Den sidste halve time viste vi stor moral og dominerer fuldstændigt«.

»Vi spillede godt og skabete en del chancer, som på en hvilken anden dag omsættes til mål. Fuldt fortjent, fik vi udlignet og fik det ene point«, sammenfatter den unge målscorer.

»Eftersom vi kæmpede os tilbage fra 0-2, skal vi selvfølgelig være glade, men samtidigt spillede vi så godt at tre point heller ikke ville være ufortjent«, udtaler Lukas Engel til Fremad Amager Statistik.

Lukas Engel var selvfølgelig glad for at komme på måltavlen mod Lyngby og Fremad Amagers nummer 22 håber selvfølgelig at der kommer flere kasser fra hans støvler fremadrettet.

»Jeg havde en enkelt chance i første halvleg og to halvstore i anden halvleg, som skal omsættes til mål, men jeg er selvfølgelig sindssygt glad for endelig at få hul på målkontoen«smiler Lukas Engel.

»Jeg er sikker på at det er det første af mange mål for klubben og hele øens hold«, afrunder Lukas Engel, der har fået fuld spilletid for Fremad Amager i holdets tre første kampe i sæsonen.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.