Lukas Engel sikrede Fremad Amager det ene point med udligningen til 2-2 i kampens overtid, da holdet søndag havde besøg af nedrykkerne Lyngby i Sundby Idrætspark.

Det var samtidig første kamp i den nye Sundby Idrætspark, hvor Fremad Amagers cheftræner Jan Michaelsen valgte at stille op med samme 11 mand, der startede inde i 2-2-kampen mod Hvidovre.

Hjemmeholdet pressede godt på i kampens indledning, hvor Lukas Engel dog blev fanget af Lyngbys offsidefælde et par gange. Lukas Engel kom dog til at tage revanche senere i kampen.

Lyngby på tavlen
Efter 34 minutter lykkedes det gæsterne, at komme på tavlen. Lasse Fosgaard fik chancen foran Nicklas Dannevang i Fremad-målet, og sidstnævnte blev den “lille” i denne omgang. 1-0 til Lyngby.

Fremad Amagers svenske midtbanespiller Lucas Ohlander fik kampens første advarsel få minutter senere, og det blev en af de sidste aktioner, idet Lucas Ohlander blev taget ud i pausen.

Det blev ikke til yderligere scoring for nogle af klubberne, inden pausen, hvor Fremad Amager gav debut til holdets nigerianske angriber Samson Iyede på bekostning af Lucas Ohlander.

To scoringer på få minutter
Gæsterne fik straffespark efter 66 minutter. Mathias Hebo Rasmussen blev sat til at sparke, og han sendte sikkert læderet ind bag Nicklas Dannevang. 2-0 til Lyngby, der dermed var på sejrskurs.

2-0-føringen holdt kun i få minutter. Indskiftede Samson Iyede viste, at han bliver en nyttig mand i Fremad Amagers front. Samson Iyede sendte kuglen ind bag Mikkel Andersen i Lyngbys mål.

Syv minutter før tid var der ikke mere spilletid til Pierre Larsen, der atter spillede en god kamp for hjemmeholdet. Det blev i stedet Nemanja Cavnic, der fik de sidste minutter på banen.

Udligning i overtiden
Nemanja Cavnic havde været på banen i under et minut, da han lavede frispark. Det betød gult kort, og færingen Heini Vatnsdal blev også noteret i Aydin Uslus bog for sin advarsel.

Det lignede en 2-1-sejr til Lyngby, da stationuret rundede 90 minutter, men Lukas Engel ville det anderledes. Han steg til vejr og headede bolden ind bag Mikkel Andersen til stor jubel.

2-2-målet var samtidig kampens sidste scoring. Det betyder, at Fremad Amager indtager niendepladsen efter tre runder med to point. Næste søndag venter Viborg på Engeri Viborg Arena.

12 aug 2018-13:45
Pausestilling: 0-1
Fremad Amager
2
Lyngby
2
Slut
(1.336)
Aydin Uslu
Kort
37'
84'
84'
Holdopstillinger
Fremad Amager
Reserver
83'84'
46'69'
Træner
Lyngby
Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.