Fremad Amager Statistik fangede ligeledes færingen Heini Vatnsdal efter 2-2-remiset mod Hvidovre, hvor forsvarspilleren kom på måltavlen til slut i kampen.

Med sin scoring i det 90. minut sørgede Heini Vatnsdal for et point til Fremad Amager på Kæmpernes Arena. Færingen fik selvsagt samtlige 90 minutter på banen for Fremad Amager.

»Jeg synes at vi fik spillet bedre til at køre mod Hvidovre i forhold til sidste uge«, indleder Heini Vatnsdal, der også fik fuld spilletid i sæsonpremieren mod FC Helsingør i søndags.

»I første halvleg kom vi med masser af energi og fik skabt en del chancer samt farlige situationer, hvor vi måske manglede lidt slutprodukt, men det skal nok komme«, håber færingen.

»I anden halvleg manglede vi lidt i den fysiske afdeling, som gjorde, at vi ikke formåede at holde fast i bolden og dermed overlod for meget af spillet til Hvidovre«, synes Heini Vatnsdal.

»Alt i alt synes jeg, at der er klare forbedringer i forhold til i sidste uge«, bemærker Heini Vatnsdal, der ikke var utilfreds med at Fremad Amager “kun” fik det ene point i Hvidovre.

»En halvleg til hvert hold, og som kampen formede sig, synes jeg, vi skal være tilfredse med det ene point på en svær udebane«, afrunder den rutinerede Fremad Amager-forsvar.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.