Fremad Amager Statistik fangede debutanten Pierre Larsen efter kampen. Den tidligere FC Helsingør-spiller ser frem til den kommende kamp mod Lyngby.

Det blev til fuld spilletid for Pierre Larsen, da han søndag eftermiddag spillede sin første kamp i Fremad Amager-trøjen. Midtbanespilleren ville dog gerne have skabt flere chancer i kampen.

»Vi kom godt ud til kampen, og sad egentlig på meget af spillet. Vi kom til en del chancer, hvor jeg følte vi burde få mere ud af situationerne«, synes Pierre Larsen til Fremad Amager Statistik.

»De havde vel ikke andre chancer end den de scorede på. I halvlegen havde jeg en følelse af vi godt kunne være foran med to-tre mål. På trods af banen ikke var prangende at spille på«.

»I anden halvleg kom vi lidt mere på hælene, og de fik overtaget. Vi kommer ikke til de store muligheder. Markus Bay har dog en stor chance, som desværre gik over målet«, siger Pierre Larsen.

»Efter de kom foran 2-1, måtte vi jo satse og smide nogle store drenge frem. Det gav heldigvis bonus, og vi fik udlignet i overtiden«, fortæller midtbanespilleren, der gerne have givet mere.

»Personligt var det ikke min drømmedebut. Jeg ville gerne have skabt flere chancer til holdet og kommet frem til lidt mere. Mit niveau på bolden bliver helt sikkert også bedre end«.

»Nu har jeg én uge til at lære drengene at kende, inden Lyngby kommer til Sundby Idrætspark. Det glæder jeg mig til«, afrunder Pierre Larsen. Det bliver i så fald første kamp i Sundby i efteråret.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.