Fremad Amager fortsætter oprustning til den igangværende sæson i NordicBet Ligaen. Fredag eftermiddag hentede klubben en midtbanespiller hos FC Helsingør.

24-årige Pierre Larsen er ny mand i den blå Fremad-trøje. Han kommer til klubben fra FC Helsingør, hvor han faktisk spillede de sidste 16 minutter i søndags mod netop Fremad Amager.

»Det blev Fremad Amager, da deres nye projekt tiltaler mig meget. Det er en spændende klub med loyale fans og som er i en god udvikling«, indleder Pierre Larsen til Fremad Amager Statistik.

»Jeg kender trænerteamet (Jan Michaelsen, cheftræner & Henrik Gundersen, assistenttræner – red.) rigtig godt, og de kender mig rigtig godt. Det har selvfølgelig også tiltalt mig meget.

»Den pakke Fremad Amager kan give mig, har passet mig rigtig godt, så der er mange positive ting ved det her skifte fra min side af«, sammenfatter Pierre Larsen, der også har spillet i Viborg.

I sidste sæson glippede oprykningen for Viborg, mens Fremad Amager endte på en niendeplads i NordicBet Ligaen. Pierre Larsen håber og tror på de gode resultater, når holdet er sammenspillet.

»Min forventning er til at starte med, at vi som hold bliver spillet godt sammen. Jeg har fulgt med, og set, at der er kommet en del nye spillere, specielt udlændinge« bemærker midtbanemanden.

»Det handler om at komme godt ind på holdet og få spillet det godt sammen. Når det er på plads, håber og tror jeg på der kommer gode resultater, en masse sejre og en masse mål«.

»Jeg glæder mig til at komme igang«, afrunder Pierre Larsen, der kommer til at spille med nummer syv på ryggen. Et nummer, der tilhørte Martin Jensen, inden hans skifte til HB Køge.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.