Fremad Amager Statistik fangede Lucas Ohlander efter søndagens 1-3-nederlag til FC Helsingør på Helsingør Stadion, hvor Mads Gabel scorede for Fremad Amager.

Den tidligere FC Helsingør-spiller Lucas Ohlander fik samtlige 90 minutter på grønsværen for Fremad Amager og erkender at det tager tid, at spille det nye Fremad Amager-hold sammen.

»Jeg synes vi startede kampen godt og havde en stor chance med det samme, sidenhen scorede de (FC Helsingør – red.) til 1-0 ud af ingen ting«, siger Lucas Ohlander til Fremad Amager Statistik.

»Derefter synes jeg, at vi rejste os hurtigt og skabte nogle gode målchancer, indtil vi begyndte at spilde for meget og lave for mange simple fejl«, fortsætter den svenske midtbanespiller.

»På dette niveau bliver man straffet og det blev vi i første halvdel. Efter at have ligget under med 3-0 ved pausen, var det ikke let. Vi viste dog holdning og gør hvad vi kunne i anden halvleg«.

»Vi reducerede forsøger at gøre, hvad vi kunne. Vi kæmpede helt ind i det sidste, men det var ikke godt nok, det er bare det«, erkender Lucas Ohlander, der ser fremad mod næste kamp.

»Lige nu er det klart, at man er skuffet, men det er vigtigt at frigive det så hurtigt som muligt og sørge for at vinde i næste weekend i stedet«, synes en af Fremad Amagers rutinerede kræfter.

»Vi har også et helt nyt hold, det tager lidt tid at spille sammen, så vi skal være tålmodige og bare arbejde på, men et tab er altid et tab. Det er aldrig sjovt at tabe«, afrunder Lucas Ohlander.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.