Fremad Amager fortsætter oprustningen til sæsonen i 1. division. Lørdag landede klubben en aftale med den nigerianske angriger Samson Iyede.

20-årige Samson Iyede kommer til Fremad Amager fra estiske Paide på en treårig aftale. Nigerianeren er dog ikke helt uvant med dansk fodbold, idet han har spillet på FC Midtjyllands akademi.

»Jeg er glad for at jeg fik chancen for at spille i Fremad Amager. Alle spillere vil gerne spille i større klubber og dette er fantastisk mulighed for at spille på holdet«, forklarer Samson Iyede.

»Det er et godt hold med unge spillere. Det er rigtig skønt, at mærke farten og jeg er glad for det«, fortsætter den nigerianske spiller, der også håber at komme til at overfor sin bror.

Storebroderen Frank Onyeka spiller til daglig i FC Midtjylland i Superligaen og viste sin målnæse, da han scorede kampens sidste mål i 3-1-sejren over oprykkerne Esbjerg lørdag aften.

»Mine forventninger er avancement til Superligaen, score mål samt at spille sammen med min bror Frank Onyeka«, sammenfatter Samson Iyede, der føler et godt sammenhold i klubben.

»Jeg vil gøre mit bedste og give den hele armen for at rykke op i Superligaen. Vi arbejder mere stærk og det er rart hold. Vi har en god kommunikation«, fornemmer den nigerianske angriber.

»Med hjælp fra holdet, vil jeg score flere mål inden sæsonen er færdig. Jeg er i hvert fald glad for at være her og ser frem til at se fansene«, afrunder Samsin Iyede til Fremad Amager Statistik.

Martin Timm Holmstav
Indehaver af Fremad Amager Statistik, der holder styr på alt statistik omkring Fremad Amagers førstehold. Martin Timm Holmstav er tidligere pressechef i Fremad Amager, hvor han også har spillet kampe for klubbens tredje-, fjerde- og U/21-hold. Kan kontaktes på martin@fremad-amager.dk.